Elgen Hotel Collection är en kollektion framtagen för exklusiva hotellrum och sviter.

Kollektionen består av sängar, madrasser, gavlar, kuddar, täcken och påslakan som blivit succé på några av de mest förstklassiga av hotell. Sängmodellerna Dagmar, Iris, Sonia och Elle är alla modeller framtagna för att tillgodose de främsta hotellen med sängar som motsvarar gästernas förväntningar. Gäster som bor på hotell där helhetsupplevelsen är av största vikt och där en god natts sömn blir någonting centralt.

Elgen Hotel Collection har valt de allra finaste av material och fjädring i madrasserna. Med en bredd av innehåll kan vi erbjuda skräddarsydd komfort med varierande känsla. Vi använder individuell fjädring, virke från norrländsk furu och gran, exklusiva tyger och material som: bomull, ull, silke, kashmir, naturlatex och tagel. Materialen ger madrasserna en optimal komfort, med en känsla av stöd, luftighet och avlastning som bidrar till ett naturligt sovklimat. Varje modell kan kombineras med valfri bäddmadrass, för ett personligt urval.

Se våra sängmodeller

ELGEN HOTEL COLLECTION

Dagmar på Villa Dagmar

Hyllad av hotellets gäster

Dagmar är en exklusiv kontinentalsäng utvecklad för att ge bästa tänkbara stöd och följsamhet.

Iris vår första stolthet

Exklusiva hotell kräver exklusiva sängar

Denna hotellsäng är utvecklad för bästa tänkbara stöd och följsamhet, en säng framtagen för exklusiva hotellrum.

Vi kallar henne Sonia

Den mest följsamma känslan

Med en sofistikerad känsla och ytmjukhet ger Sonia en exceptionellt individuell upplevelse.

Elle – Hon är finast av alla

En kronjuvel bland sängar

Elle är framtagen för den exklusiva sviten. Med den största mängden av de finaste stoppningsmaterialen och den högsta fjädringen är Elle någonting utöver det vanliga.

ELGEN HOTEL COLLECTION

Bäddmadrasser© Elgen Studios. All rights reserved.